Voeding

Vermoeidheid is een van de meest gehoorde klachten van deze tijd. Een mogelijke oorzaak van vermoeidheid kan een onevenwichtig voedingspatroon zijn. Hierdoor kunnen tekorten in het lichaam optreden, waardoor een verscheidenheid aan klachten kan ontstaan.Tegenwoordig is nagenoeg al ons voedsel bewerkt en vind je in veel producten toegevoegde suikers en smaakversterkers. Desondanks is het nog heel goed mogelijk om een evenwichtig voedingspatroon samen te stellen. Het voordeel van gezonde voeding is dat het als een krachtig middel wordt beschouwd om uw vitaliteit te behouden en uw lichaam van binnen te reinigen. Alles in het lichaam draait om de juiste balans. Als voorbeeld kan altijd worden genomen dat je in een benzine-auto geen diesel moet gooien. Ons lichaam werkt eigenlijk precies hetzelfde. Door de juiste brandstof toe te dienen, gaat het beter functioneren. 
 

Mijn achtergrond

Al tientallen jaren heb ik mij geïnteresseerd in voeding en wat het voor het lichaam kan betekenen. Voeding heeft de afgelopen eeuw een revolutie doorgemaakt. Werd voeding een eeuw geleden nog zelf verbouwd of verkregen bij de boer en/of bakker, tegenwoordig is alles in de supermarkt te vinden. Het aanbod is groot, alleen wat is nu juiste en eerlijke voeding.  Om mij meer te verdiepen in de werking van voeding heb ik de opleiding tot natuurvoedingsadviseur gevolgd en ben sinds 1 februari 2019 ook afgestudeerd als Ortho Moleculair Therapeut
 

Wat kan ik voor u betekenen

Lukt het u maar niet om juiste voedingspatroon te vinden, of om af te vallen? Of kampt u met lichamelijke klachten die maar niet overgaan zoals vermoeidheidklachten,darmklachten, allergieen, een burn-out?  Ik kan u helpen om weer een evenwichtig voedingspatroon te vinden. Door met u in gesprek te gaan wordt eerst in kaart gebracht welke klachten u ervaart en of deze een relatie kunnen hebben met een onevenwichtig voedingspatroon of mogelijke tekorten die daardoor ontstaan zijn. In het vervolg gaan we gezamenlijk kijken hoe u uw dagelijkse eet- en drinkpatroon aan kunt passen. 

Tarief                                                           Consult: € 65 incl. 21 %BTW                           U ontvangt na het consult een verslag en   advies op papier.            

Voor meer informatie:

U kunt het contactformulier invullen voor meer informatie, dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met u op.

Voeding