Coaching

Coaching richt zich in de basis puur op de wisselwerking tussen inzicht en gedrag van de mens. Een coach gaat met u in gesprek over uw gedrag en uw gedachtengangen. Veel mensen vinden het moeilijk en onprettig om over zichzelf te praten en na te denken, maar dit is vaak wel nodig om bepaalde patronen te doorbreken. Ik kan u hierbij helpen. Door met u in gesprek te gaan wil ik graag in kaart brengen welke knelpunten/klachten* u ervaart in uw dagelijks leven. Aan de hand van deze knelpunten worden handvatten aangereikt waar u in het dagelijks leven/werk mee aan de gang kunt. Ons gezamenlijke doel is deze belemmerende factoren ombuigen naar een positieve mindset of levensovertuiging. Probeer alvast eens stil te staan bij onderstaande vragen: Leef ik bewust? Besef ik wat ik dagelijks doe en denk? Zou ik diep in mijn hart dingen best anders willen, maar weet ik niet hoe..?
 

Wat kunt u in het eerste gesprek en in het vervolg verwachten?

Tijdens een intakegesprek gaan we op zoek naar de knelpunten die u ervaart op lichamelijk en mentaal functioneren. Elke klacht en elk persoon is anders, dus het is belangrijk dat eerst goed duidelijk wordt welke klachten worden ervaren, wat hier de achtergrond van is en wat u hier eventueel al aan heeft proberen te doen. Aan het einde van het intakegesprek zullen we samen terugkijken op het gesprek en geef ik u direct al tips en/of opdrachten mee.

In het vervolg kunnen we dieper ingaan op de klacht(en) en wordt steeds duidelijker waarom u zo veel moeite heeft met bepaalde gebeurtenissen in het dagelijks leven. Centraal in het vervolgtraject staan de overtuigende gedachten patronen die ieder mens ervaart. Deze patronen kunnen doorbroken worden en kunnen uw dagelijks functioneren een stuk aangenamer maken. Ik ondersteun u daarbij en kan u daarnaast ook op het gebied van bewegen, voeding en ontspanning handvatten bieden zodat alle voorwaarden worden geschept voor optimaal herstel. Het allerbelangrijkste wat ik met u als cliënt wil bereiken, is dat u inzicht krijgt in belemmerende factoren die het niet optimaal functioneren van lichaam en geest in de weg staan.
 

* knelpunten
  • Pijnlijke nek en rug of andere terugkerende lichamelijke klachten (met als mogelijke oorzaak een stressvol leven)
  • Twijfelachtig zijn op een of meerdere vlakken.
  • Het niet op orde krijgen van een druk leven (Geleefd worden).
  • Jezelf tekort doen (alleen maar aan anderen denken).
  • Geen zelfvertrouwen hebben.
  • Vermoeidheidsklachten (overspannen en burn-out)
  • Een moeilijke band met een terugkomend persoon in het leven (of meerdere terugkomende personen).

 

Tarief                                                          Consult: € 55 incl. 21 %BTW 

Voor meer informatie:

U kunt het contactformulier invullen voor meer informatie, dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met u op